1 בצל קצוץ דק מאד
חצי כרוב אדום בינוני חתוך לרצועות דקות
50 גרם שפק או חמאה
1 תפוח אדמה קלוף ומגורד בפומפייה
1 תפוח עץ ירוק קלוף ומגורד בפומפייה
1 כוס יין אדום יבש
1 כף שטוחה סוכר חום או דבש
קינמון, ציפורן, פלפל שחור ומלח לפי הטעם
לטגן בצל בשפק או בחמאה ולהשחים קלות.
להוסיף כרוב אדום ואת המרכיבים הרטובים ולערבב היטב, על אש קטנה להוסיף את שאר המרכיבים ולאדות במשך ארבעים דקות, לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך.
מומלץ להגיש עם פירה ומנה בשרית.
בתיאבון !